Voor een lange tijd waren kapsels met een wat meer gemiddelde lengte het geliefst in de haarwereld. Maar de opkomst van kapsels zoals de pompadour en de skinfade’s hebben ervoor gezorgd dat ze van een ongemakkelijk tussenstadium naar een betrouwbare stijl gaan.

Of je nu je haar laat groeien, je niet wilt binden aan een extreem kapsel of een manier nodig hebt om een omschakeling te stylen, er is geen tekort aan klassieke looks om uit te kiezen dit jaar.

Om de look te bereiken, moet je eerst zorgen dat je haar in goede staat is. Als je het uit een kortere stijl laat groeien, betekent dit dat je regelmatig naar de kapper moet gaan om de uiteinden bij te knippen. Naast het onderhoud geeft dit u de kans om uw kapper te raadplegen over welke lengte en stijl het beste bij u past.

Voor de meerderheid van de mannen is haar dat zowel in dikte als lengte het middelpunt raakt het ideale scenario.
Ongeveer 80 procent van de mannen heeft halfzwaar haar, en om het te laten groeien is dit de perfecte manier om de natuurlijke textuur te verbeteren.

Of de jouwe nu steil, gekruld of afro is, het halflang kapsel waar je voor gaat, is afhankelijk van factoren zoals je algehele stijl, gezichtsvorm en haartype.

Voor een moeiteloos, hoogwaardig kapsel die naar de kortere kant van medium neigt met een strakke achterkant en zijkanten,
is het moeilijk om fout te gaan. Laat hiermee voldoende lengte over om een product door te werken voor een look die net zó relevant was in de tijd van je opa als die van jou.

Als textuur het ultieme doel is, is een warrige top een vlijmscherpe keuze. Wees gewoon voorbereid op het ontmoeten van een lawine van haarproducten elke keer dat u uw badkamermeubel opent.

Waar je ook voor gaat, het is niet meer nodig om met deze lengte vast te zitten in een middenweg. En als je wat meer inspiratie nodig hebt, zijn hier enkele van de beste inspiraties die er zijn, zodat je genoeg keuze hebt!

X